Groepen/rooster

Groepsgrootte

Lesgroepen bij het vanRinsum Institute of Language bestaan uit maximaal 5 personen, zodat studenten veel persoonlijke aandacht kunnen krijgen. Dit zorgt ervoor dat de cursus erg intensief is voor studenten, maar ook dat studenten meer leren en onthouden. Door de kleine groepen en actieve leermethode zijn de cursussen opgezet voor een snelle, natuurlijke, maar tegelijkertijd ook grammaticaal correcte manier van leren.

Open groepen

Sommige groepen zijn ‘open’, wat betekent dat iedereen zich voor deze groepen kan aanmelden. Dit is het beste te vergelijken met groepen bij een gewoon taleninstituut. Het rooster voor de groepen waar nog plaats voor is staat in de kolom aan de rechterkant. Als u zich wilt aanmelden voor een open groep, stuur dan een e-mail naar application@instituteoflanguage.nl en vermeld de groep waar u zich voor wilt aanmelden. De lessen voor de open groepen vinden meestal twee keer per week plaats, van 19:30 tot 21:45.

Privégroepen

Naast open groepen biedt het Instituut ook de mogelijkheid om eigen groepen te vormen, bijvoorbeeld met vrienden of collega’s. Een voordeel hiervan is dat veel studenten sneller leren in een bekende en ontspannen omgeving. De tijden voor deze ‘gesloten’ groepen zijn afhankelijk van de studenten en van het Instituut. Als u een eigen groep wilt aanmelden, stuur dan een e-mail naar application@instituteoflanguage.nl en vermeld de mogelijke tijden waarop de hele groep kan afspreken. Het advies is om twee keer per week af te spreken. Voor lestijden in de avond (vanaf 19:30) is een locatie van het Instituut beschikbaar. Het is ook mogelijk om overdag les te hebben, in dat geval is het de verantwoordelijkheid van de groep om een locatie te regelen. Het Instituut is erg flexibel dus aarzel niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Intensieve taalcursussen

Behalve de avondcurssen is het ook mogelijk om een zeer intensieve cursus te volgen, waarin de gehele cursus in één week gevolgd wordt. Neem graag contact op over de mogelijkheden.