Lessen

Lesduur

Cursussen bij het vanRinsum Institute of Language bestaan uit 10 lessen van 2 uur per les. In het midden van een les is er een pauze van 15 minuten. De totale duur van één les is daarom ongeveer 135 minuten. Het tempo van de lesson is vrij hoog, dus het wordt studenten aangeraden om elke les aanwezig te zijn. De onderwijsmethode is alleen verbaal, maar de woorden en grammatica die tijdens de lessen besproken worden, worden in papieren vorm aan de studenten aangeboden. Het materiaal dat in de cursussen gebruikt wordt is door het Instituut zelf geschreven.

Lesmethode

Tijdens een les introduceert de docent nieuwe woorden en grammaticale concepten. Vervolgens worden de studenten gevraagd om zinnen op te bouwen met behulp van de nieuwe woorden en grammatica. Het laatste deel van een les wordt gebruikt om de nieuwe concepten samen te vatten en te gebruiken door middel van discussie over een onderwerp uit het dagelijks leven. Voor deze specifieke onderwerpen en situaties worden nieuwe woorden en uitdrukkingen geïntroduceerd.

Lestaal

Lessen van de open cursussen worden standaard in het Engels gegeven. Het is echter ook mogelijk om lessen in het Zweeds te volgen. Als u geïnteresseerd bent in het volgen van lessen in het Zweeds, neem dan contact op via info@instituteoflanguage.nl.